Google
Vand patent = 29 000 000 €
Pentru distribuitori ofer discount
Savantul român GHEORGHE SÂRBU Dialoguri privilegiate Maria Diana Popescu, Agero
MDP: Stimate domn Gheorghe Sârbu, bine aţi venit la revista de cultură Agero din Stuttgart! Am aflat din surse oficiale că savantul român Gheorghe Sârbu pictează şi scrie poezii. Cine trebuie să fie „ Cardinalul alb”?

Savant Gheorghe Sârbu: Bine v-am gasit! Cardinalul alb are in loc de Cuvant inainte textul Lectia … Cand am inceput sa scriu Lectia, Papa Ioan Paul al II-lea tragea sa moara. Exact cand am pus punct dupa ultimul rand la Lectia, Papa Ioan Paul al II-lea a trecut in nefiinta … Raspunsul se afla in acest context.

MDP: În 1982 aţi pus bazele metodei de gîndire Elongalogia. Fiţi binevoitor, detaliaţi puţin..

Savant Gheorghe Sârbu: Asa este. Cand metoda de gandire Logica va fi inlocuita cu metoda de gandire Elongalogia - ceea ce se va intampla foarte curand, minciuna va ramane fara acoperire, de unde si ideea nastrusnica: omul trebuie sa se exprime prin adevar. Nimic mai fara de sens, astazi, cand lumea este condusa de inertie, sub patronaj semidoct … Dar, nu si maine, cand lumea va fi condusa de Spirit intru Spirit.

MDP: Prin domnia voastră, alchimia ar putea veni în sprijinul medicinii alopate. Ce este de fapt „Panaceul Corina”? De cînd datează certificatul de naştere al acestui miraculos tratament?

Savant Gheorghe Sârbu: Alchimia cauta si prin mine a si gasit aurul spiritual, adica sanatatea … Astfel, prin definitie, panaceul tocmai acest -273 gr C este … De unde deriva realitatea: panaceul Corina lucreaza complementar in domeniul medicinii; altfel spus, panaceul Corina vindeca de peste 5 decenii, inclusiv afectiunile terminale, el fiind adus pe lume in mai 13, 1960. Spre onoarea sexului frumos, consemnez: singura persoana care mi-a stat alaturi, chiar si pe vremea cand mancam de la cantina saracilor este Kuki, sotia mea, Ing. si Cercetator Elena-Corina Sirbu, cu care fac echipa de peste 2 decenii.

MDP: Ce reprezintă pentru domnia voastră cuplul trup-suflet.

Savant Gheorghe Sârbu: Creierul endocrin, împreuna cu sistemul nervos central formeaza întregul organismului uman, ceea ce raportat la Geometria fractala, B.Mandelbrot, adevereste drept reala teza: copula trup-suflet reprezinta forta motrice care scoate din punctul mort orice fisura de sorginte vitala.

MDP: Care sînt afecţiunile pe care le vindecă panaceul „Corina”?

Savant Gheorghe Sârbu: diabet, spondiloza cervicala, gonartroza, fibrom uterin, leucemie, tuberculoza, adenom de prostata, chist ovarian, varice, osteoporoza, SIDA, neoplasm pulmonar, arterita, hirsutism, cancer de piele, prurit, pietre la rinichi, torticolis, lupus, herpes genital, candidoza genitala, poliartrita reumatoida, neoplasm mamar, otoscleroza, ulcer varicos, tumoare, hipogonadism, fistula coccigiana, micoza, pelada, hematom, rectocolita ulcero-hemoragica – forma severa, virusul C, hodgkin tip SN STD.IV A, etc. …, respectiv, mareste sinii, mareste penisul, si suprima impotenta.

MDP: Ce trebuie să se cunoască despre Sistemul de Terapii Oxiopatia?

Savant Gheorghe Sârbu:

• nu are efecte secundare, • este compatibil cu orice terapie, • mareste sinii, mareste penisul, suprima impotenta si vindeca mai multe boli, realmente si definitiv, • elimina interventia chirurcicala pentru afectiuni de tipul : fibrom uterin, gonartroza, adenom de prostata, cancer pulmonar, afectiunile tiroidei, chist ovarian, cancer limfatic, ulcere gastrice si duodenale, cancer de piele, cai de acces ale spermei infundate, sinuzita, ulcer varicos, si multe altele, • rezolva si afectiuni ca : ejaculare precoce, spondiloza cervicala, hirsutism, herpes genital, prurit, poliartrita reumatoida, candidoza genitala, hipogonadism, otoscleroza, etc., • poate fi folosit si preventiv, • ca intretinere a sistemului imunitar, • ca produs cosmetic, • ca remediu al imbatrinirii (dizolva sedimentele de pe artere si vene, subtiaza singele, regenereaza tesuturile, elimina celulita), • nu este necesara internarea, • afectiunile vindecate nu recidiveaza, • nu are termen de prescriptie. panaceul Corina este produs de celula.

MDP: Cu privire la epocala domniei voastre descoperire, am aflat că aţi fost în acelaşi timp cercetător şi cobai…

Savant Gheorghe Sârbu: La posibilitatile mele, alta solutie nu am. Asa se face ca, printre multele boli pentru care am testat panaceul pe subsemnatul, se numara: tuberculoza si cancerul pulmonar. Detalii pe pag mea web: www.sarbu.ro la sectiunea Marturii … Aduc in este sublinierea: canceul pulmonar mi-a fost facut cadou.

MDP: Aţi primit oferte din partea străinătăţii, a unor firme sau persoane, cu privire vinderea patentului descoperii domniei voastre?

Savant Gheorghe Sârbu: Da. Si nu putine …

MDP: Stimate Domn, Iisus a pus: niciodată un prooroc nu va fi recunoscut în patria lui”, care ar fi motivele pentru care Agenţia naţională a medicamentului a refuzat să vă înregistreze această descoperire medicală de excepţie?
Savant Gheorghe Sârbu: Teoriile stiintifice, teoremele nu se breveteaza. Ele exista, atatea cate sunt. Si cum lumea este tractata de capodopera, de teorema … Pentru ca sistemul de terapii oxiopatia nu este integrat in sistemul sanitar, nu ANM este in culpa. Cauza consta tocmai in inertia de sub patronajul semidoct, la care m-am referit un picut mai sus.

MDP: Despre atitudinea oficialilor din Sănătate în faţa descoperii pe care aţi făcut-o în urma celor 42 de ani de medicină aplicată, ce ar fi de spus?

Savant Gheorghe Sârbu: Multe … Ma rezum la a numi doar lipsa de dragoste a acestora fata de propriii copii, fata de propriii nepoti, fata de ei insusi.

MDP :Se ştie, multe cancere, cînd devin accesibile clinic, sînt deja avansate. Ce beneficii aduce descoperirea domniei voastre pentru cancerele avansate, în care chirurgia nu mai are medicaţie. Şi ce avantaje prezintă faţă de tratamentul cancerelor descoperite devreme prin metode de screening?

Savant Gheorghe Sârbu: Cancerul, in general, este diagnosticat cand este deja prea tarziu, adesea cand celula bolnava si a incepul asaltul catre celelalte organe - si astfel biopsia, respectiv, interventia chirurgicala nu face decat sa stimuleze migrarea … Stare de fapt, care venita brusc peste dezvoltarea haotica a celulelor, scoate din functia terapeutica medicamentatia alopata. La care stadiu, daca adaugam ca medicina alopata trateaza efectul de cauza si nu cauza, inscrie sistemul de terapii oxipatia ca metoda in zona miraculosului … Cu atat mai mult, cu cat panaceul Corina pe care se bazeaza sistemul de terapii oxiopatia vindeca in acelasi interval de timp si cu aceeasi doza/ 350 ml, cate afectiuni are bolnavul la momentul inceperii tratamentului, evident nu si boala care nu este cercetata. Pe fondul problemei, asadar, cat priveste sistemul de terapii oxiopatia, nu de miracol este vorba, ci de lucru exact … Cancerul poate fi asemanat cu un cuib de viepi: il zgandarim, apar problemele … Nu-l zgandarim si este tratat cu panaceul Corina, tumoarea se resoarbe si bolnavul se vindeca, si intr un caz, si in celalalt, inlauntrul a 3 luni si jumatate … Trei greseli de marketing se fac: medicul semneza doctor –ori, nu toti medicii sunt doctori in stiinte medicale; medicina alopata este impusa drept medicina tradidionala –mai intai a fost calul, si mult dupa, calul putere, si desfasurarea procedurilor de vindecare a bolilor este scoasa din „arta vindecarii”, Hippocrate, si luata ca fiind act medical. Ar mai fi un supliment de imagine: medicul adevarat este acela care de-alungul carierei sale gaseste remediul la cel putin o boala.

MDP: De ce Bla, bla, bla, titlul unei cărţi de poeme atît de profunde, pe care le-am citit dintr-o răsuflare?

Savant Gheorghe Sârbu: Beneficiez de o minte sprintara … Nu de putine ori imi joaca mie insumi feste … Si cum o parte a mea este poetica, iar cealalata parte este extrem de riguroasa, nu de putine ori raman in faza absurdului, cand acordul este imposibil de gasit.

MDP: Ce ar trebui să ştim despre comportamentulşi evoluţia energiilor in fiinţa umană, de-a lungul vîrstei?

Savant Gheorghe Sârbu: Sa aflam ce face posibil ca organismul uman sa functioneze fara sincope, dar mai ales cantitatea de energie, inclusiv energia Christica, care trebuie redistribuita zilnic in iadesul viului.

MDP: Stimate Gheorghe Sârbu, ştiinţa acreditează sau nu profeţiile legate de sfîrşitul lumii. Va fi vorba de un sfârşit al existenţei sau de o schimbare uriaşă de conştiinţa?. Anul 2012 trebuie luat în calcul ca un prag critic al omenirii?

Savant Gheorghe Sârbu: Nici vorba … Falsii profeti au si ei anii lor de glorie … Cuvant de spus aici au: teoria Cuvier, teoria Malthus si teorema Sarbu … Si evident, sa iesim din criza de valori in care lumea de gaseste la momentul acum. Sistemul raspunde unui ciclu … Ciclul sistemului in care fiintam, si ma refer la nivel de mapamond si nu la nivel de regiune, se apropie de sfarsit.

MDP: Reanalizînd notiunea de univers, fiinţă umană, progres şi religie, am aflat pînă acum cine este fiinţa umană, domnule Gheorghe Sârbu?

Savant Gheorghe Sârbu: Din unghiul de vedere al evolutiei? Da’ de unde … Si nici nu vom afla vreodata … De ce? … Ar insemna sa nu mai cautam … Si cum perfectiunea sperie, dar nu ucide …

MDP: Consideraţi că ştiinţa şi spiritul vor fuziona vreodată în scopul unui salt de proporţii în conştiinţa omenirii, adică a modului cum va fi gestionată sănătatea planetei şi pacea pe Terra?.

Savant Gheorghe Sârbu: Ne gasim in era varsatorului … Drept urmare, centrul de greutate va cadea pe Spirit …Si nu mai este mult pana cand Instanta Divina va da sentinta cu privire la acest recurs petitionat de necesitate.

MDP: Ceea ce astăzi ni se pare miraculos sau incredibil, mîine devine ştiinţă. Cam aşa s-a întimplat în evoluţia omenirii. Ceea ce prezentul a ars pe rug, viitorul a transformat în programă de lucru sau de existenţă. E posbil sa se întîmple la fel cu descoperirea domniei voastre.

Savant Gheorghe Sârbu: Teorema ce semnez, deoarece incorporeaza: viata, dragostea, moartea, de peste 5 decenii se manifesta in sens pozitiv. Ce se va intampla cu ea dupa ce voi trece in nefiinta, nu mai tine de optiunea mea. Se subintelege ca ceea ce aduc eu in realitatea lucrurile este Stiinta, lucru pe care nimeni din lumea cercetatorilor nu-l contesta … Se stie: orice teorema poate fi combatuta, dar numai cu argumente stiintifice. Ma situez astfel dincolo de limita a ceea ce se intelege prin oime …

MDP: Distins domn, vă mulţumesc pentru răbdarea şi îngăduinţa dialogului. Aştept sa mă invitaţi la un vernisaj de pictură, de ce nu, la o viitoare lansare de carte.

Savant Gheorghe Sârbu: Imi face placere … Cum membru uniunii artistilor plastici nu sunt, cum membru uniunii scriitorilor nu sunt, cum membru asociatiei oamenilor de stiinte nu sunt, cum academician nu sunt, cum posesor al premiului Nobel nu sunt, presupun ca astfel de manifestari de Spirit vor avea loc in urmatoarea mea incarnare … Nu este exclus sa nu se produca nici atunci … Prea am suparat in incarnarea asta … Sa se stie: auzi! … Unul cu doar micuta capacitate si fara „origine sanatoasa buna”, adica fara aprobarea asociatiei de proprietari, sa fie: poet, savant, filosof, pictor … Este prea mult pentru puterea de intelegere a multora dintre contemporanii nostri … Cel care trebuie sa multumeasca sunt eu, Stimata Doamna Maria Diana Popescu … Ceea ce ma grabesc sa si fac … Primiti, va rog, respectul meu …

www.agero-stuttgart.de

https://www.scribd.com/doc/72676687/Gheorge-Sarbu-revista-Flacara

cancer de piele, cancer limfatic, tumora cerebrala, cancer de plamani, cancer de stomac, cancer mamar, cancer de prostata, cancer de colon, neoplasm pulmonar, cancer de sange, ejaculare precoce, disfunctii sexuale, disfunctii erectile, marire penis, sufar de cancer, caut doctor bun, cabinet herpes genital, cine ma vindeca, apel urgent am leucemie, transmutare si sublimare, sex tantric, continenta sexuala, tantra, Kama Sutra, tao arta de a iubi, Kung Fu sexual, secretele iubirii taoiste, imi dau drumul repede, sistem de terapii oxiopatia, savant roman, cabinete medicale Ploiesti, sanatate, longevitate cu marire penis si viata sexuala tanara, brandul Sarbu, brand Sarbu, brand-ul Sarbu, karezza

Cabinet DE Palais de Monaco, S.A.S.L.E. PRINCE DE MONACO Le 3 juillet 2007
Monsieur, Son Altesse Serenissime le Prince m'a charge de vous remercier bien vivement de votre ouvrage « Cardinalul Alb » que vous Lui avez dedicace et fait parvenir recemment. Je vous prie d'agreer, Monsieur, l'assurance de ma consideration distinguee. Le Chef de Cabinet, /) -I. , ' yi i L
Georges Lisimachio.
M. Savant Gheorghe Sarbu Str. Cosminele, 17 Loc. 181B, Sc D, Ap 62 parter COD 100256 PLOIESTI ROUMANIE

Cancelaria Primului Ministru Nr. 15D/ 16077/ 07.11.2013 Directia Relatii Publice Domnului Sarbu Gheorghe contact@sarbu.ro
Referitor la memoriul dumneavoastra, va facem cunoscut ca am luat act de propunerile si sugestiile formulate. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate. Cu stima, Director, SS/indescifrabil
Piata Victoriei nr 1, Sector 1, Bucuresti Tel. +4 021 318 11 75, 314 3400/1903 Fax: +4 021 313 98 46 www.cancelarie.gov.ro

ghSmedpl Vanzari brand-ul Sarbu Consult online brand-ul Sarbu Consiliere cuplu brand-ul Sarbu Impressum brand-ul Sarbu Vand patentul brand-ul Sarbu English ghSmedpl French ghSmedpl Consiliere cuplu ghSmedpl Carti, articole, cronici, interviuri - ghSmedpl Gheorghe Sarbu - Cardinalul alb Gheorghe Sarbu - Bla bla bla Gheorghe Sarbu - Revista Flacara Gheorghe Sarbu in time4news